Statii de emisie-receptie pentru soferi

Miscare. Comunicare. Siguranta. Trei elemente care, impreuna, formeaza baza unui transport eficient. Statiile de emisie-receptie se pliaza perfect pe nevoile fundamentale ale carausilor, reprezentand, totodata, copilotul de care soferul de cursa lunga are atata nevoie sau prietenul care „ii tine de urat“ la drum. Si toate acestea la costuri cu adevarat reduse.

Emitatoarele-receptoare President sunt folosite in mod constant de catre conducatorii auto din toate tarile Uniunii Europene, in Polonia bucurandu-se de un real succes, cu o rata de utilizare de aproximativ 1 din 4 autovehicule. Dispozitivele folosesc o banda libera si au o destinatie diferita de cea a telefonului mobil, deoarece cresc interactivitatea sofatului, fara a pune in pericol siguranta conducatorilor auto. De aceea utilizarea lor implica o serie de avantaje pentru soferii profesionisti si chiar si pentru amatori. Este vorba despre inexistenta costurilor suplimentare si a taxelor de licentiere, in conditiile unei comunicari rapide (si gratuite) cu ceilalti participanti la trafic, care ofera posibilitatea informarii continue cu privire la conditiile de drum si a evitarii barierelor de trafic. În acelasi context, pot fi aflate cu usurinta rutele ocolitoare, creste siguranta rutiera, se evita accidentele si… de ce nu… radarele de pe traseu. Statiile de emisie-receptie functioneaza si in zonele in care nu exista semnal GSM, iar utilizarea lor nu este interzisa in timpul sofatului, asa cum se intampla in cazul telefoanelor mobile. Toate acestea se traduc, in final, in economii facute de compania de transport, care poate realiza un management mai eficient al curselor.

President in Romania

President Electronics Romania este importatorul si distribuitorul oficial al producatorului francez Groupe President Electronics, o companie cu peste 30 de ani de experienta in domeniul dispozitivelor de radiocomunicatii. Echipamentele President sunt recunoscute de catre pasionati, dar si de amatorii de radio CB ca fiind produsele premium in acest domeniu, iar pe langa acestea, au si o perioada de garantie de 3 ani.

Alexandru STOIAN

alexandru.stoian@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.