Străzile din Slobozia, marcate la standarde europene de SC Industrie Mică Prahova SA

Lucrările de aplicare a marcajelor rutiere pe străzile municipiului Slobozia au fost realizate de SC Industrie Mică Prahova SA cu o maşină de marcaj echipată în conformitate cu standardele europene în domeniu. Societatea a câştigat licitaţia în vara acestui an, lucrările fiind executate într-o perioadă scurtă de timp în luna septembrie. Potrivit prevederilor contractuale, SC Industrie Mică Prahova SA a trasat atât marcaje longitudinale, cât şi marcaje transversale, treceri pentru pietoni şi săgeţi de orientare, se arată în comunicatul remis redacţiei.  

Astfel, pentru aplicarea marcajelor, societatea a folosit o maşină produsă în Germania şi dotată cu un motor cu emisii reduse de noxe, în concordanţă cu standardele europene şi mondiale EU Stage III A, respectiv TIER IV.

„Dorim, în acest fel, să ne reafirmăm preocuparea constantă pentru a garanta o calitate excepţională a marcajelor rutiere, dar şi pentru a respecta reglementările în ceea ce priveşte emisia de noxe”, a declarat Ioan Matreş, directorul general al societăţii.

Caracteristicile deosebite ale maşinii de marcaj rutier utilizate (în special acţionarea hidraulică) au permis trasarea a 4.363 mp de marcaje longitudinale într-un interval de câteva zile. În acelaşi timp, au fost aplicate şi marcaje transversale, treceri pentru pietoni şi săgeţi de orientare. După cum a fost specificat în caietul de sarcini, SC Industrie Mică Prahova SA a utilizat microbile reflectorizante în executarea marcajelor rutiere de pe raza municipiului Slobozia.

Pe lângă activitatea de aplicare a marcajelor rutiere, SC Industrie Mică Prahova SA produce toate tipurile de indicatoare rutiere pentru dirijarea circulaţiei. Printre clienţii majori ai societăţii se numără: Consiliul Local Ploieşti, Consiliul Judeţean Prahova, Consiliul Judeţean Alba, Primăria Municipiului Câmpina şi Primăria Municipiului Mediaş. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.