SUPERGAZ deschide la Constanţa primul service din reţea

Începând cu jumătatea lunii februarie, Supergaz Fuel System deschide la Constanţa un service autorizat pentru clienţii din aceasta regiune a ţării şi estimează că va instala până la sfârşitul anului, în această unitate, peste 500 de instalaţii GPL. Supergaz a comercializat la nivel naţional şi a montat, anul trecut, la peste 2.000 de autoturisme astfel de instalaţii, în cele 2 service-uri autorizate din Bucureşti. În aceeaşi perioadă, cota maşinilor de lux – atât din clasa compactă, cât şi din clasa SUV (BMW, Mercedes, Lexus, Porsche, Lincoln, Hummer, VW Touareg, Jaguar) – pe care au fost montate instalaţii GPL a crescut cu 30% faţă de 2012, ceea ce arată un interes crescut al proprietarilor faţă de reducerea consumului financiar.

„In prezent, o instalatie GPL nu mai reprezinta o solutie doar pentru posesorii de autoturisme din clasa medie ci si pentru posesorii de autoturisme de lux. Va propunem cele mai performante instalatii GPL secventiale existente pe piata din Romania, iar garantia de 2 ani zile dar si serviciile postgarantie va pot da incredere ca faceti alegerea corecta”, precizează, în comunicatul remis redacţiei, Gabriel Iancu, Director General SUPERGAZ Fuel System.

Consumul de gaz petrolier lichefiat (GPL) din România a înregistrat o creştere constantă în ultimii cinci ani, cu o rată anuală de aproximativ 15%.  Potrivit Asociaţiei Europene a GPL, autoritatea reprezentativă a industriei de GPL la nivel european, consumul de energie pe piaţa europeană creşte cu aproximativ 8% de la an la an, iar ritmul se va accelera după 2030. Specialiştii din cadrul Asociaţiei estimează că până în 2030, GPL-ul îşi va dubla cota în totalul energiei consumate la nivel european.

Despre Supergaz Fuel System

Supergaz Fuel System este importator unic pentru instalatii GPL Compact si Zenit PRO, fabricate in Italia. Instalatia GPL Compact este dedicata motoarelor cu 4 cilindri, in timp ce instalatia GPL Zenit PRO este dedicata motoarelor premium de 4, 6 si 8 cilindri.

Supergaz detine 2 service-uri GPL in Bucuresti si o retea de distribuitori in continua dezvoltare in toata tara.

La www.supergaz.ro  puteti vizualiza reteaua de distribuitori din toata tara, dar si un magazine online unde se poate achizitiona direct o instalatie GPL pentru orice marca afisata pe website. Conversia pe GPL va avea loc la un service gpl autorizat Supergaz. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.