Supraveghere video în orice condiţii de iluminare, cu AXIS P1365–E

 România, companie membră a grupului ELKO, anunţă lansarea de către Axis Communications a unui nou update de firmware pentru camera AXIS P1365–E. Acesta poate fi instalat prin Axis Camera Management, HTTP sau FTP şi aduce o serie de beneficii şi caracteristici noi, precum rata de eșantionare audio la 48 kHz şi posibilitatea ca orice utilizator cu drepturi de administrator să poată modifica setările ACAP.

Noul update de firmware subliniază angajamentul companiei Axis Communications de a ţine cont de necesităţile curente ale integratorilor şi de a îmbunătăţi continuu produsele lansate.

AXIS P1365–E este una dintre cele mai de succes camere de supraveghere aflate în portofoliul ELKOTech România ca număr de unităţi vândute. Camera s-a remarcat datorită calităţii video şi audio, a fiabilităţii extinse, a capabilităţilor tehnice de vârf şi a preţului accesibil. Integrează un senzor CMOS 1/2.8”, foloseşte lentilă varifocală de 2,8–8 mm şi este dedicată supravegherii la exterior.

Rezoluţia maximă este de 1080p, la 50/60fps, iar modelul poate fi folosit şi pentru supravegherea zonelor în care există condiţii dificile de iluminare. Pentru a furniza o imagine color camera necesită doar 0,18 lucşi, iar pentru imagini alb-negru sunt necesari doar 0,04 lucşi. Aceste valori minime sunt posibile datorită integrării de către cameră a unor tehnologii revoluţionare, precum Axis Lightfinder şi P-Iris.

Axis Lightfinder este o tehnologie creată prin armonizarea de componente optice, cu chipset-uri video şi cu instrumente software de procesare de imagini de cea mai bună calitate. Astfel, AXIS P1365–E poate să transmită imagini clare, în condiţii slabe de iluminare. Tehnologia este completată de funcţionalitatea P-Iris, ce are rolul de a optimiza deschiderea diafragmei în funcţie de condiţiile de iluminare.

camera video, supraveghere, elcotech p1365-mk-II-wall-angle-left

AXIS P1365–E dispune, de asemenea, de tehnologia de compresie ZipStream. Aceasta analizează și optimizează transmisia de la camerele de rețea în timp real. Scenele care conțin detalii interesante sunt înregistrate la o calitate și rezoluție maxime, iar alte imagini sunt optimizate pentru a fi posibilă reducerea necesarului de lățime de bandă şi stocare. Spre exemplu, detalii importante precum fața, tatuajele sau numerele de înmatriculare sunt stocate în parametri maximi, în timp ce detalii precum pereți sau vegetație sunt compresate.

“AXIS P1365–E este o cameră cu ajutorul căreia integratorii pot să abordeze o gamă extinsă de instalări, fie că vorbim de supravegherea unei bănci, a unei fabrici sau a unei instituţii de învăţământ. Superioritatea tehnică a componentelor şi tehnologiile integrate permit generarea de imagini clare şi utile, care pot fi folosite de agenţii de securitate pentru a identifica rapid orice activitate ilegală, accidente sau alte acţiuni”, a declarat Andrei Dinescu, Product Manager ELKOTech Romania.

camera video, supraveghere, elcotech

Camera poate fi instalată chiar şi în zone cu temperaturi extreme. Tehnologia Arctic Temperature Control permite camerei să pornească şi să funcţioneze în parametri optimi, chiar şi la temperaturi de -40 °C, fără ca durata de viaţă să fie redusă.

Carcasa camerei AXIS P1365–E îndeplineşte standardele IP66, IP67, NEMA4X şi IK10. Astfel, echipamentul este protejat împotriva prafului şi a apei, chiar şi în situaţii de scufundare în apă. De asemenea, materialul din care este realizată carcasa este tratat, pentru a se preveni apariţia coroziunii şi pentru a rezista la un impact de 5 kg cu obiecte aruncate de la 40 cm, cu o energie de impact de 20 de jouli.

Versiunea de software Axis Camera Management este oferită gratuit tuturor utilizatorilor şi poate fi descărcată de la link-ul: www.axis.com/ro/en/axis-camera-management/download.

camera video, supraveghere, elcotech, p1365-e

Despre Axis Communications

Axis este lider mondial în echipamente video de reţea, oferind soluții inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere. Produsele și soluțiile video profesionale Axis sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare și deschise.

Axis are peste 2.100 de angajați în peste 50 de birouri în lume și cooperează cu peste 80.000 de parteneri la nivel global. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia și este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.

Despre ELKOTech Romania si grupul ELKO

ELKOTech Romania este specializată în distribuţia unei game largi de echipamente IT şi soluţii integrate: soluţii mobile, componente, soluţii de infrastructură IT şi de stocare, soluţii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Din portofoliul de produse fac parte branduri de top din industrie, precum: Acer, ACTi, Allied Telesis, AMP Netconnect, ATEN, APC by Schneider Electric, Asus, Axis Communications, Belkin, Bitdefender, Dell, D-Link, Fujitsu, Genius, Getac, Gigabyte, HGST, Hikvision, Intel, Kingston, Lenovo, Linksys,  Microsoft, Milestone, Micron Technology, Moxa, Mustek, Optoma, QNAP, Seagate, Supermicro, Tecnoware, Western Digital.

ELKOTech Romania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează şi revând soluţii IT, sisteme de comunicaţii şi supraveghere video), adresând toate canalele de distribuţie IT & Telecom.

ELKOTech Romania este membră a grupului ELKO (ELKO Grupa AS), unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluţii şi servicii IT din Europa de Est, cu o expansiune activă în zona Asiei Centrale. Cele două mari direcţii de dezvoltare sunt reprezentate de expertiza într-o varietate de soluţii şi servicii şi distribuţia de produse IT şi electronice în regiunea statelor baltice, Europa Centrală şi de Est, Asia Centrală şi statele membre CSI. Cu peste 700 de angajaţi, ELKO este prezent în 10 ţări: Letonia, Estonia, Lituania, Rusia, Ucraina, România, Slovenia, Slovacia, Kazahstan şi Cehia. ELKO reprezintă mai mult de 120 de producători IT de renume mondial şi distribuie peste 20.000 de articole către o reţea de parteneri ce cuprinde aproximativ 6.500 de companii revânzătoare. Compania este deţinută de mai multe entităţi şi de fondul de investiţii Amber Trust.

Pentru informaţii suplimentare, accesaţi www.elko.ro, www.elkogroup.com și www.solutions.elkogroup.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.