Târgul de la Munchen – amețitor și incitant

Târgul de transport și logistică de la Munchen surprinde tendințele industriei și, totodată, este un loc bun pentru a încheia noi afaceri.

În cele nouă hale ale târgului poți întâlni mii de soluții, care la un moment dat ar putea fi utile afacerii tale. Inovațiile și specializarea par să fie tendințe importante în industrie.

Apar servicii noi, care se calibrează tot mai bine pe nevoile clienților, iar „intermodalul” preocupă tot mai multă lume.

De asemenea, tehnologia de ultimă generație a dat naștere la numeroase aplicații (hard, soft sau combinații surprinzătoare între cele două), care merită o evaluare (măcar teoretică) asupra potențialului impact pe care l-ar avea în activitatea unei companii de transport și/sau logistică.

Amețitor și incitant, târgul de la Munchen poate produce frustrare, în condițiile în care este tot mai greu să decizi care este modelul de afacere potrivit spre care să te îndrepți și ce produse merită implementate pentru a asigura creșterea productivității. Însă, odată găsite răspunsurile, evenimentul oferă oportunități neașteptate.

Mai multe detalii, în ediția din iunie a revistei Ziua Cargo.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.