Taxiuri autorizate la Aeroportul Otopeni

politia-taxiPeste 2.500 de taxiuri au fost autorizate să preia pasageri de la Aeroportul Internațional “Henri Coandă” Otopeni, informează conducerea Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB). 

Taxiurile vor putea prelua pasageri atât prin intermediul dispozitivelor touch-screen, adică la comandă, cât şi direct din faţa terminalului Sosiri, pe principiul primul venit, primul plecat în cursă.

“Prin această decizie se asigură condiţiile necesare pentru preluarea rapidă şi fluentă a pasagerilor sosiţi pe aeroport şi pentru transferul lor în siguranţă la destinaţie. Taxiurile autorizate au acces atât pe bază de comandă (transmisă prin intermediul dispozitivelor touch-screen), cât şi direct în faţa terminalului Sosiri, pentru a prelua pasagerii pe principiul primul venit — primul plecat în cursă. Accesul taxiurilor neautorizate în staţiile taxi va fi interzis începând cu 1 septembrie, ora 00.00. Măsura interdicţiei vine şi la solicitarea Poliţiei Transporturi, ca urmare a numeroaselor incidente generate de taximetriştii neautorizaţi. Începând cu 1 septembrie, staţiile taxi de la aeroport vor fi următoarele: la etaj, staţiile pentru taxiuri la comandă, respectiv pentru taxiuri care practică un tarif de maximum 1.40 lei/km, iar la parter staţia pentru taxiuri autorizate, indiferent de tariful practicat”, precizează CNAB. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.