TNT Express extinde cu 20% acoperirea serviciilor Express cu livrare până în ora 12:00 în Europa

TNT Express a anunțat recent extinderea acoperirii geografice a serviciilor de livrare internaționale 12:00 Express și 12:00 Economy Express în alte 900 de orașe de pe întregul continent european. Ca urmare a optimizării rețelelor operaționale, partenerii TNT Express pot beneficia de acum de livrări la primele ore ale zilei într-un număr sporit de orașe și centre de afaceri din Austria, Cehia, Danemarca, Elvetia, Franța, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Marea Britanie, Polonia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia și Ungaria. Noile destinații se adaugă celor deja existente în Benelux, Bulgaria, Cipru, Estonia, Finlanda, Irlanda, Norvegia și Portugalia, se arată în comunicatul remis redacţiei.

Exportatorii români obțin facilități semnificative, pe relația cu toate piețele comerciale cheie. Partenerii externi pot recepționa produsele autohtone în prima parte a programului de lucru, fie că e vorba de bunuri de larg consum, produse textile, echipamente electronice sau componente auto, ceea ce le va permite ca operațiunile de asamblare/procesare și, în unele cazuri, livrarea către destinatarii finali, să fie făcute pe parcursul aceleiași zile, conducând la reducerea costurilor fixe. Practic, companiile locale pot utiliza acest avantaj competitiv, pentru a-și construi propriile oferte și a-și crește vânzările profitabile.

TNT Express a realizat acest demers în direcția extinderii capacitaților operaționale, pe parcursul ultimelor trei luni, în cadrul planului strategic de dezvoltare care vizează consolidarea poziției sale pe piețele europene, oferirea mai multor alternative logistice clientilor companiei și creșterea veniturilor generate de serviciile premium.

Serviciul 12:00 Express garantează livrarea până la prânz, în următoarea sau în cea mai apropiată zi lucrătoare, pentru documente, colete sau marfă paletizată, în 26 de țări din Europa și 63 de țări de pe celelalte continente. Serviciul 12:00 Economy Express este o soluție de transport rutier continental, eficientă din punct de vedere costuri, care asigură, în același timp, livrări garantate pentru colete și marfă.

Actualele optimizări ale retelelor operaționale, aeriene si rutiere, asigură avantaje sustenabile unui mare număr de companii din România, din diverse industrii: de la piața auto până la industria farmaceutică, de la industriile prelucrătoare până la electronică și high-tech.

De asemenea, pe piața locală, separat de livrarile internaționale, prin serviciul Domestic Express, cu livrare a doua zi în România, partenerii TNT au acces în 35 de localități pentru livrări până la ora 9:00 a.m., 81 de localități cu livrări până la ora 10:00 a.m., precum și în 344 localități cu livrări până la ora 12:00.

“Prin acest upgrade, capacitățile de livrare în timp definit au crescut cu până la 20%, în cazul multor destinații comerciale cheie. TNT Express este in mod cert compania la care sa apelezi pentru livrări garantate, la primele ore ale zilei” a declarat Jan Willem Breen, Global Director Marketing & Strategy, TNT Express.

În paralel, TNT Express a lansat o campanie de marketing destinată promovării conexiunilor internaționale și a serviciilor de curierat express, aerian sau rutier, către orice destinație din Europa. Campania integrată, derulată inclusiv pe piața locală, vizează proiecte BTL, cu  componente offline / online și social media, iar clienții TNT România au posibilitatea de a beneficia de tarife preferențiale pe parcursul următoarelor luni ale anului.

Despre TNT Expres (www.tnt.com)

TNT Express este unul dintre marii integratori în domeniul serviciilor de curierat express și logistică la nivel global. Compania livrează zilnic aproape 1 milion de colete, documente și marfă în peste 200 de țări de pe glob. TNT Express oferă clienților săi rețele integrate, aeriene și rutiere, în Europa, China, America de Sud, Asia și Oceania, Orientul Mijlociu. Cifra de afaceri a companiei a fost de 7.3 miliarde de Euro în 2012.

TNT Express este prezentă pe piața din România încă din 1991, oferind pieței locale cea mai complexă gamă de servicii integrate, de la soluțiile express internaționale, aeriene și rutiere, până la variante de transport național. Rețeaua locală acoperă întregul teritoriu al țării, asigurând preluări și livrări rapide și sigure, la standardele calitative premium ale unui lider internațional în domeniu. (R.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.