Topul celor mai vândute branduri de autovehicule comerciale rulate

Brandurile au fost alese de utilizatorii TRADUS de pe întreg teritoriul Europei dintr-un total de aproximativ 180.000 de autovehicule comerciale de transport, construcții și agricultură listate în platformă.

Autovehiculele de transport Mercedes-Benz Sprinter, tractoarele Fendt Farmer și mini-excavatoarele JCB 1-3 sunt cele mai tranzacționate produse din ultimele șase luni, potrivit datelor TRADUS, platformă globală dedicată autovehiculelor comerciale și echipamentelor rulate, parte din Grupul OLX.

Cu peste 75.000 de autovehicule comerciale de transport, 60.000 de utilaje agricole și aproximativ 42.000 de echipamente de construcții listate, TRADUS este cea mai mare piață pentru autovehicule comerciale și echipamente rulate.  

Topul autovehiculelor de transport 

Mercedes-Benz conduce în clasamentul celor mai tranzacționate branduri de autovehicule comerciale de transport (rulate), în timp ce Ford Transit și Iveco Daily ocupă pozițiile 2, respectiv 3.

Lansat în 1995, Mercedes-Benz Sprinter și-a păstrat popularitatea chiar și în prezent. Mai mult, producătorul Mercedez-Benz mai are încă două branduri în topul categoriei de transport: Actros (autovehicule grele) și Vito.    

Topul autovehiculelor din agricultură 

Clasamentul echipamentelor agricole rulate arată că fermierii caută diversitate și calitate în privința producătorilor și brandurilor cumpărate. Produs în regiunea Allgäu, brandul Fendt este primul în topul celor mai populare autovehicule agricole rulate, tranzacționate pe TRADUS.

Marca este urmată de Massey Ferguson, brand al producătorului american de echipamente agricole, prezent pe piață din 1953, New Holland, Kubota și John Deer.  

Topul autovehiculelor din construcții 

Mini excavatoarele britanice JCB sunt în topul preferințelor cumpărătorilor TRADUS, urmate de încărcătoarele Volvo L.

Ultimele trei poziții sunt acoperite de excavatoare de origine japoneză: Hitachi ZX, Komatsu PC și Kubota KX, ușor de folosit și cu o capacitate de excavare între 1 și 6 tone.  

Despre TRADUS

TRADUS este o piață globală dedicată autovehiculelor comerciale și echipamentelor rulate. Lansată în 2017, platforma aduce împreună cumpărători și vânzători din peste 40 de țări. Cu peste un milion de vizite, 250.000 de oferte, 35.000 de cumpărători și 3.000 de vânzători din întreaga Europa, TRADUS este una dintre cele mai importante piețe de autovehicule și echipamente rulate folosite în transport, agricultură și construcții.  

O hartă interactivă indică locația vehiculului și permite utilizatorilor posibilitatea de a găsi ofertele potrivite din zona în care se află.  

TRADUS face parte din Grupul OLX, prezent în 19 piețe și cu un număr total de 350 milioane de cumpărători. Compania are operațiuni în peste 40 de piețe de pe cinci continente, inclusiv în unele dintre cele mai mari economii emergente, precum Rusia, India sau Brazilia.  

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.