Transics echipează întreaga flotă DISCORDIA, primul său client în Bulgaria

Transics va echipa întreaga flotă de vehicule comerciale a companiei DISCORDIA, primul său client din Bulgaria, cu soluții avansate pentru gestionarea flotei.

Transics International, furnizorul de soluții complete pentru gestionarea camioanelor, șoferilor, remorcilor, mărfurilor și subcontractorilor, va echipa întreaga flotă de vehicule comerciale a companiei DISCORDIA, o companie bulgară ce oferă servicii de transport internațional, cu soluțiile sale avansate pentru gestionarea flotei (FMS). În acest fel, Transics își va extinde, mai departe, acoperirea pe piața europeană.

Didier Nulens, Director global de operațiuni, marketing și vânzări de la Transics, declară: „Cu sediul în Sofia, DISCORDIA este o companie de transport internațional de mărfuri prosperă, care pune un accent puternic pe excelența operațională, construită prin parteneriatele cu furnizori strategici. Pentru a le satisface nevoia asupra unei soluții telematice universale, vom echipa o parte din camioanele lor, de diferite brand-uri, cu soluțiile FMS de la Transics. DISCORDIA este primul client al Transics din Bulgaria, ce pavează calea spre consolidarea ulterioară a poziției noastre pe piața din regiunea est-europeană.”

Transics va furniza tehnologii avansate pentru gestionarea flotei către DISCORDIA, incluzand TX-SKY și TX-CONNECT. TX-SKY este un computer de bord, instalat in cabina camionului, cu ecran tactil. Este complet integrat în software-ul TX-CONNECT de la Transics,pentru a putea fi monitorizat de la birou, și conectat la CAN bus-ul și tahograful vehiculului.

TX-SKY înregistrează toate informațiile despre camion și șofer, precum și date din alte surse, cum ar fi scanerele de documente. Ca un canal de comunicaţie securizat, TX-SKY permite şoferului şi dispecerului să facă schimb de informaţii în timp real.

Hristo Hristov, președintele și directorul executiv al DISCORDIA AD, declară: „Am căutat o soluție avansată cu integrare completă între sistemul nostru ERP și soluția telematică. Am ales Transics deoarece platforma lor, bazată pe serviciile de internet, ne permite să integrăm rapid aplicația noastră cu soluția pentru gestionarea flotei. În acest fel, ne putem crește semnificativ productivitatea, utilizând o singură platformă.”

Începând de acum cu echiparea a 20 de camioane noi, procesul de instalare va continua în următorii patru ani. De asemenea, DISCORDIA își propune să investească în aplicația pentru șoferi TX-FLEXde la Transics, un accesoriu mobil pentru computerul de bord TX-SKY care facilitează toate activitățile șoferului din afara cabinei camionului, cum ar fi scanarea codurilor de bare, transferul de fotografii, semnăturile digitale, precum și observațiile clienților, informațiile despre paleți și raportarea problemelor.

Fluxurile de date sunt sincronizate prin Bluetooth cu TX-SKY și trimise la platforma din birou, TX-CONNECT. Astfel, dispecerul poate reacționa și gestiona situația pe baza informațiilor, în timp real.

Fotografie presă/descriere: Transics echipează întreaga flotă de vehicule comerciale a companiei DISCORDIA cu soluțiile sale avansate pentru gestionarea flotei (FMS), pentru a sprijini compania în îmbunătățirea eficienței operaționale asupra flotei sale.

Despre DISCORDIA

DISCORDIA este o companie de transporturi și logistică, cu operațiuni în Bulgaria și Europa. Compania are o experiență de peste 23 de ani în industria transporturilor, extinzându-și în mod constant activitățile. Este caracterizată printr-o abordare inovativă, străduindu-se să introducă noi tehnologii și produse, fiind și un model impunător de respectare a mediului.

În prezent, lucrăm cu o flotă modernă, având doar camioane Euro VI, din care toate reduc amprenta de carbon și ajută la protejarea mediului. Pe lângă faptul că sunt sigure pentru mediu, aceste camioane ne ajută să creștem eficiența PPK și, prin urmare, să reducem costurile. Pentru mai multe informații, vizitațiwww.discordia.bg.

Despre Transics

Transics International BVBA, o companie WABCO, a fost înființată în 1991, iar în prezent dezvoltă și comercializează soluții pentru gestionarea flotelor în sectorul transporturilor și logisticii. Transics este un furnizor de servicii complete globale pentru gestionarea camioanelor, șoferilor, remorcilor, mărfurilor și subcontractanților.

Soluțiile noastre reprezintă rezultatul a mulți ani de experiență, eforturi imense din partea departamentului de cercetare și dezvoltare, precum și unei atenții sporite asupra experienței clienților. Transics, cu sediul în Ypres (Belgia), a devenit un lider european în acest sector, fiind activ la nivel mondial . Pentru mai multe informații, vizitați www.transics.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.