Transportatorii să respecte traseul de tranzitare a Reşiţei spre Timişoara-Vama Moraviţa şi Caransebeş! GPS-ul direcţionează uneori pe străzi cu restricţii

„Transportatorii de mărfuri şi persoane să respecte traseul de tranzit semnalizat prin indicatoare de orientare cu Timişoara-Bocşa-Moraviţa şi Bucureşti-Caransebeş, amplasate pe tronsoanele principale din municipiul Reşiţa când vin dinspre şi merg spre Caransebeş pe ruta Caransebeş-Reşiţa-Bocsa-Voiteg (DN 6 – DN 58 – DN 58B – DN 59) şi retur, adică să meargă pe Calea Caransebeşului-Pasaj Intim-Calea Timişoarei- Calnic şi retur, deoarece GPS-ul montat pe autovehicule direcţionează uneori rutele pe străzi restricţionate la 3,5 tone MTMA – cum sunt Str. Făgăraşului, B-dul Republicii şi B-dul Muncii”, ne transmite un cititor fidel, cu rugămintea de a-i informa şi pe transportatori asupra acestui risc.

Totodată, el ne scrie că aceste străzi cu restricţii pentru autovehiculele de peste 3,5 tone sunt monitorizate non-stop cu camere de supraveghere video, de către Poliţia Locală, astfel că şoferii care ajung aici vor avea de suportat sancţiuni.

„Cred că aceste recomandări vor fi utile transportatorilor şi şoferilor”, conchide R.D., în apelul transmis redacţiei.

Îi mulţumim şi pentru fotografia trimisă. (M.S)

1 COMENTARIU

  1. Are dreptate cititorul, personal am verificat rutele Caransebes- Resita- Bocsa- Voiteg- Vama Moravita care are 125 de km si Caransebes- Resita- Bocsa- Voiteg- Timisoara care are 135 de km din Caransebes pana la pasajul de la intrarea in Timisoara din Calea Sagului si este o ruta foarte buna pentru transportatorii care au ca destinatii zonele industriale din Calea Sagului si Freidorf si la dus si la intors si nu mai trec prin cosmarul traversarii Timisoarei spre Lugoj. Traseul de tranzitare a Resitei este semnalizat foarte bine cu indicatoare de orientare si trebuie respectat ca atare, deoarece unde-i lege nu-i tocmeala referitor la strazile cu restrictii de tonaj si traversarea Resitei dureaza aproape 10 min de la intrarea dinspre Caransebes pana la iesirea spre Bocsa, deoarece nu ai de trecut prin centru sau prin cartiere aglomerate.

    • Acelasi traseu Caransebes- Resita- Bocsa- Voiteg- Sag- Timisoara si retur poate fi utilizat de catre transportatorii care au de efectuat vama pe Calea Sagului (DN59) la Vama Timisoara cand intra sau ies din tara pe la Vama Moravita si nu mai trebuie sa intre si sa traverseze Timisoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.