Transportul pe cablu, oprit de viscol in Poiana Brasov

Mijloacele de transport pe cablu din Poiana Brasov spre Masivul Postavarul au fost oprite, vineri dimineata, din cauza viscolului, turistii avand la dispozitie teleschiul pe partiile Bradul si Stadion si telescaunul de pe partia Lupului.

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat inca de joi rafale de vant de 90km/h la munte, de vineri dimineata pana sambata seara. De altfel, cam in toate zonele montane ninge viscolit.

Cu toate acestea, monitorii de schi spun ca toate partiile sunt in bune conditii de schiat si se asteapta in acest weekend la un numar mare de turisti in statiune, mai ales ca se sarbatoreste Revelionul pe stil vechi.

La Predeal, pe partia Clabucet, mijloacele de transport pe cablu nu au fost oprite, pentru ca vantul sufla cu o intensitate redusa. (M.S.)

1 COMENTARIU

  1. Cel mai interesant a fost, că pe cobore2rea din Postăvarul am rămas de la eenceput fără fre2na pe spate. După o tre2ntă een Kanzel am cobore2t eencet şi uromfs. Şi totuşi tura din Baiului a salvat mult din toată treaba. Mi-a plăcut foarte mult, chiar dacă furtuna n-a fost chiar cea mai eence2ntătoare. cen plus au fost şi printre ei unii cărora chiar le-a plăcut efortul. A meritat pe2nă la urmă. Tu ai spus La mai mare , eu spun La mai mulţi kilometri (la deal) .

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.