Trimiterile postale internationale, blocate de viscol

Primirea si expedierea trimiterilor postale sunt afectate, dupa ce mai multe curse internationale cu plecare si sosire pe Aeroportul Otopeni au intarzieri sau sunt anulate din cauza ninsorii si a viscolului, a anuntat, joi, Posta Romana.

“Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, cursele aeriene internationale cu plecare si sosire de pe/la Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti au intarzieri sau sunt anulate. In consecinta, activitatea de primire si expediere a trimiterilor postale intrenationale este afectata de conditiile meteo severe din Bucuresti, incepand cu seara zilei de 25 ianuarie 2012” , se arata intr-un comunicat de presa al Companiei Nationale Posta Romana.

La Aeroportul Otopeni din Bucuresti au fost anulate, joi, 28 de curse ariene atat pentru destinatii interne, cat si pentru calatorii in afara tarii.

Premierul Emil Boc a anuntat ca atat Aeroportul International “Henri Coanda” Otopeni, cat si Aeroportul International “Aurel Vlaicu” Baneasa sunt deschise operarii, insa traficul aerian se desfasoara in conditii meteo exceptionale de vant in rafale, ninsoare si vizibilitate redusa.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.