Udrea da portocaliul pe verde la Bucuresti

Culoarea de campanie a democrat-liberalilor la alegerile din Capitala va fi verdele, a anuntat, joi, Elena Udrea, presedintele PDL Bucuresti, aratand ca aceasta semnifica tinerete, forta, speranta si innoire. Joi s-au prezentat candidatii la sectoare: actualii primari de la 3 si 6 – Liviu Negoita si Cristian Poteras -, plus personaje care s-au dorit a fi surpriza, dar pe care le stia cam toata lumea cu o zi inainte: Lucian Iliescu la Sectorul 2, Sulfina Barbu la Sectorul 4 si Cristian Atanasoaei (fostul prefect al Capitalei, demisionat in ajun) la Sectorul 5.

Elena Udrea a amintit ca Silviu Prigoana este alesul Organizatiei PDL Bucuresti pentru fotoliul de primar general, iar Teodor Paleologu – pentru cel al Sectorului 1.

“Ne dorim o administratie cu un spirit nou, tanar, la Bucuresti. Ne dorim oameni activi, asa cum deja avem in sectoarele in care sunt primarii nostri – sectoarele 3 si 6 -oameni care sa poata sa aduca alaturi de ei o echipa puternica, reala, care este echipa de bucuresteni si cred ca si culoarea este parte a ceea ce noi vrem sa oferim Bucurestiului incepand din 10 iunie”, a spus Udrea.

Teodor Paleologu a declarat ca el se considera “un fel de ecologist de dreapta” si de aceea culoarea verde a PDL din campania electorala il satisface “in intregime”. “Culoarea verde corespunde cu viziunea pe care o am despre politica urbana de care avem nevoie, spatii verzi, scaderea poluarii, biciclete, oras prietenos, spatii publice generoase si prietenoase. Un oras pentru oameni, nu pentru roboti sau masini”, a explicat el.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.