Bistrița Retail Park, în curând în construcție

cbre_logo_white_bgCBRE Romania a devenit consultant exclusiv pentru inchirierea noului proiect Bistrita Retail Park care se dezvolta in Bistrita incepand din acest an. Bistrita Retail Park are 15.000 mp suprafata totala inchiriabila si va fi dezvoltat de Element Development intr-o locatie cu traditie pentru comertul local din Bistrita.

Constructia parcului, proiectat de “V & KÒ“ Romania, este prevazuta a avansa rapid inca din toamna si va fi definitivata in trimestrul al II-lea al anului viitor. “Bistrita este un oras cu potential ridicat pentru retail, iar acest lucru este confirmat de interesul retailerilor pentru proiectul nostru. Bistrita Retail Park beneficiaza de o  locatie excelenta, iar ancora de food este deja securizata si va avea 6000 mp. Dupa expansiunile din orasele mari, retailerii iau deja in calcul si orasele cu pana in 100.000 de locuitori, iar  Bistrita este un exemplu de succes pentru dezvoltarea retailului local”, spune Carmen Ravon, Head of Retail Leasing, CBRE Romania.

“Suntem bucurosi sa construim impreuna cu CBRE un parteneriat pentru dezvoltarea Bistrita Retail Park, un proiect care raspunde nevoilor consumatorilor din aceasta aglomerare urbana si comerciala din Bistrita si din intreaga regiune de nord-vest”, precizeaza Ionut Dumitrescu, director Element Development.

Bistrita este un important oras turistic cu o populatie activa dinamica, avand o putere de cumparare ridicata si o rata a somajului redusa, 3,5%, aproape la jumatate fata de media pe tara, 6,5% in noiembrie 2015.

Odata cu semnarea contractului de reprezentare exclusiva pentru inchirierea Bistrita Retail Park, echipa de Retail&Asset Services CBRE continua sa isi dezvolte portofoliul de proiecte de leasing exclusiv. Pe langa Retail Park, CBRE este consultant exclusiv pentru Veranda si Park Lake.

CBRE este consultantul de real estate cu cele mai multe mandate de retail property management si leasing pentru Sun Plaza din Bucuresti, Polus Center din Cluj, Maritimo Shopping Center din Constanta, Felicia Shopping Center din Iasi, Gold Plaza din Baia Mare si Pitesti Mall

CBRE Europa Centrala si de Est a fost desemnata recent la Varsovia “Property Management Company of the Year” la CEEQA (Premiile industriei de real estate din Europa Centrala si de Est) si are in administrare 2.466.6670 mp de spatii comerciale in 257 de proprietati numai in Europa Centrala si de Est.

Despre CBRE Group, Inc.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare companie in domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajati (excluzand companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzand filialele) din intreaga lume. CBRE ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor, servicii corporate, administrarea proprietatilor, management de proiect; bancare ipotecare, evaluare, servicii de consultanta pentru dezvoltari imobiliare, de administrare a investițiilor si de cercetare si consultanta. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.