Un şofer îşi „plimba” cu 209 km/h soţia şi copilul de 2 ani

Poliţiştii rutieri au prins un tânăr din Vatra Dornei în timp ce gonea cu 209 km/h la volanul autoturismului în care îşi transporta soţia şi copilul de 2 ani. Oamenii legii au continuat şi vineri acţiunile începute joi, la nivel naţional, de prindere a vitezomanilor.

Dacă joi au fost aplicate 4.290 de amenzi şi au fost reţinute 80 de permise, vineri a crescut numărul lor: 4.657 de amenzi 151 de permise auto reţinute.

„Vedeta” capturilor a fost şoferul în vârstă de 28 de ani, ce se deplasa pe Autostrada Transilvania, pe sensul de mers Gilău-Câmpia Turzii. El a fost sancţionat cu amendă de 720 de lei şi a rămas fără permis timp de 90 de zile.

Sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul IGPR, poliţiştii rutieri au acţionat cu 425 de autospeciale dotate cu aparatură de filmare şi înregistrare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, pe autostrăzile, drumurile naţionale şi judeţene din toată ţara.

Acţiunea continuă pe tot parcursul minivacanţei de Sf. Maria, pentru limitarea accidentelor, aflate în scădere masivă tocmai datorită măsurilor de prevenţie ale Direcţiei Rutiere.

Magda SEVERIN

Imagine: Jean-Mihai PÂLŞU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.