Un suporter al echipei Petrolul a căzut din tren şi a murit

Un suporter al echipei Petrolul Ploieşti a murit, miercuri după-amiază, după ce a căzut din trenul care transporta spre Bucureşti galeria clubului prahovean pentru meciul din Supercupa României, în care Petrolul, câştigătoarea Cupei, întâlneşte campioana Steaua Bucureşti. Accidentul s-a produs în jurul orei 17.15, în zona localităţii Crivina din judeţul Prahova, iar suporterul deschisese uşa vagonului pentru a se răcori, întrucât în tren era o căldură insuportabilă, au declarat colegii lui.

La locul accidentului a sosit o ambulanţă SMURD, dar rănitul, în vârstă de 34 de ani, nu a mai putut fi salvat, el având un traumatism cranio-cerebral sever. O echipă de criminalişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova efectuează cercetări la faţa locului. Cel mai probabil, bărbatul s-a dezechilibrat la o curbă.

CFR Călători informează că trenul era special comandat pentru transportul suporterilor echipei FC Petrolul Ploieşti de la staţia Ploieşti Sud la staţia Bucureşti Obor, în baza unui contract încheiat între CFR Călători şi Asociaţia suporterilor “Lupii Galbeni”.

Grupul de suporteri a fost însoţit de politişti şi jandarmi pe parcursul călătoriei.

„Semnalul de alarmă a fost tras de suporterii aflaţi în proximitate, iar după oprirea trenului, la fata locului au ajuns echipe de la serviciile de ambulanţă, Poliţie şi Jandarmerie”, precizează CFR Călători, arătând că oferă întregul sprijin tuturor organelor de cercetare abilitate pentru clarificarea circumstanţelor în care s-a produs căderea din tren a pasagerului.

Trenul era format din 4 vagoane etajate, cu o capacitate suficientă pentru a transporta în condiţii optime pe cei aproximativ 500 de suporteri, mai spun reprezentanţii companiei.

Trenul a ajuns în Gara Bucureşti Obor cu o întârziere de 43 de minute.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.