Un TIR a intrat într-o casă. Mama şi bebeluşul care dormeau în pat au ajuns la spital

Un TIR a intrat într-o casă pe care a distrus-o în întregime, după ce şoferul de 65 de ani a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei şi carosabilului umed. O femeie şi fiica acesteia de 10 luni, care dormeau în a doua cameră de la stradă, au fost rănite de bucăţile de zid prăbuşite, dar au scăpat cu viaţă pentru că autovehiculul s-a oprit în prima cameră. Rănitele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad. Totul s-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în localitatea arădeană Căpruţa, pe DN 7.

În casa distrusă de TIR se aflau 3 copii şi părinţii lor.

“Şoferul este din localitatea arădeană Sânleani şi are 65 de ani, iar în urma testelor s-a constatat că nu consumase alcool. Pe fondul vitezei excesive şi a carosabilului umed, bărbatul a pierdut controlul volanului într-o curbă deosebit de periculoasă şi a intrat cu TIR-ul într-o casă. În urma impactului, locuinţa a fost avariată, iar o femeie şi fetiţa ei de zece luni au fost lovite de bucăţi din tavanul prăbuşit”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Ovidiu Liber.

Casa a fost distrusă 90%, iar norocul familiei aflate înăuntru a fost că TIR-ul a lovit prima cameră de la stradă, iar ei se aflau în a doua. Totuşi, bucăţi din tavan  s-au prăbuşit şi peste oamenii care dormeau.

Medicii arădeni au asigurat însă că rănile suferite de mamă şi de bebeluş nu le pun viaţa în pericol, fiind vorba despre traumatisme şi excoriaţii. Tatăl şi ceilalţi doi copii vor locui, deocamdată, la rude, informează presa locală. (M.S.)

Foto: rnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.