Unde dai şi unde crapă: Frunzăverde îl atacă şi el pe Blaga cel acuzat de Băsescu: “Singurul Blaga care contează în România e Lucian Blaga”

Sorin Frunzăverde, vicepreşedintele PNL, a avut o reacţie comică vineri, spunând că “singurul Blaga care contează în România e Lucian Blaga”, încercând să-l atace pe preşedintele PDL. Afirmaţia lui a venit la puţin timp după ce Vasile Blaga, dorind să se disculpe public că nu l-ar fi avut el pe Frunzăverde “locotenent” în moţiunea din 2011 împotriva Guvernului Boc, aşa cum îl acuzase Traian Băsescu joi seara, a spus că actualul liberal ar fi fost, de fapt, “locotenentul” lui Boc, deoarece acesta l-a făcut prim-vicepreşedinte al PDL, cu largul concurs al şefului statului.

“Eu nu sunt securist! Eu sunt colonel de artilerie, în rezervă, în Armata României. Şi încă un lucru: singurul Blaga care contează în România e Lucian Blaga. În rest, nu fac alte comentarii”, a declarat Sorin Frunzăverde.

“Spre deosebire de mine, care nu am acceptat nicio funcţie în partid după Convenţia din mai 2011, probabil cu domnia-sa (Traian Băsescu); oricum, cu dl Boc da, a negociat dl Sorin Frunzăverde de a intra direct prim-vicepreşedinte al d-lui Boc în Biroul Permanent Naţional. Domnia-sa a plecat din partid de pe funcţia de prim-vicepreşedinte, deci de locotenent al d-lui Boc”, a dedus Vasile Blaga.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.