UNTRR avertizează: Bulgaria a închis drumurile și frontiera cu România până vineri la 12.00

Din cauza ninsorii abundente, a viscolului și poleiului de pe teritoriul Bulgariei, traficul este inchis pentru vehiculele de transport marfa până mâine, 21.12.2012 la 12.00, avertizează UNTRR. Zilnic, prin frontiera GIURGIU-RUSE, trec peste 1.000 autovehicule de transport marfă, dar numărul locurilor de parcare în zona de frontieră este limitat sub 100 locuri, astfel că toate camioanele trebuie să se orienteze spre parcările din judeţele limitrofe zonei de graniţă. Consultati Lista Parcări CNADNR aici.

Iată porţiunile blocate:

– în zonele Razgrad și Shumen toate drumurile sunt închise pentru toate tipurile de autovehicule;

– în zonele Veliko Tarnovo, Gabrovo, Stara Zagora, Haskovo, Kardjali,  Yambol , Sliven , Targovishte, Dobrich, Silistra, Ruse, Varna și Burgas s-a instituit restricție de circulație pentru autovehiculele de peste 3,5t;

– în zonele Sliven și Stara Zagora este interzisă circulația autovehiculelor de peste 3.5t pe toate drumurile de clasa I și de clasa a II-a;

– în zonele Ruse, Targovishte, Dobrich, Silistra, Varna, Burgas, Sliven și Stara Zagora, toate drumurile de clasa a III-a sunt închise pentru toate tipurile de autovehicule.

BULGARIA  a ÎNCHIS frontiera la RUSE. Lanțurile sunt obligatorii pentru toate vehiculele. Numărul de locuri de parcare este limitat în zona Giurgiu, vă recomandăm pe cât posibil să parcati inainte de a ajunge in zona.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.