Urgent Cargus transformă Black Friday în Black Week! Între 21 și 30 noiembrie, un milion de kilograme de colete vor fi transportate în fiecare noapte!

Urgent Cargus, una dintre cele mai mari companii de curierat din România, anunță realizarea unei investiții de 1,630 milioane de euro, destinată eficientizării activității companiei pentru perioada Black Week (21-30 noiembrie), informează un comunicat remis redacţiei. 

Investițiile vizează eficientizarea procesului logistic, mărirea capacității pentru depozitare, suplimentarea flotei existente și a numărului de curieri cu 40%, precum și extinderea programului normal de lucru pentru zilele de sâmbătă și duminică (22-23 noiembrie, 29-30 noiembrie și 1 decembrie). 

Conform estimărilor Urgent Cargus, în perioada „Black Week” numărul de expedieri va crește cu 125% față de luna noiembrie 2013.

Comparativ cu primele două săptămâni din luna noiembrie 2014, numărul de expedieri va crește cu 56%.

Astfel, Urgent Cargus estimează că va transporta 1 milion de kilograme de colete în fiecare noapte, acest lucru însemnând un total de aproximativ 1 milion colete pentru toată perioada.

Gian Sharp (foto), CEO Urgent Cargus: “Pentru noi urmează cea mai provocatoare perioadă din an. În 2014 nu vom mai avea doar 24 ore de reduceri, ci o întreagă săptămâna, iar succesul unui eveniment de o asemenea anvergură este dat de o bună planificare. În ultimele 6 luni am pus la punct toate detaliile pentru Black Week 2014 împreună cu partenerii noștri din comerțul online. Am dezvoltat împreună proiecte speciale, soluții particularizate pentru nevoile și previziunile fiecăruia dintre ei. Reușita noastră de Black Week va fi motivația principală pentru ca partenerii noștri din comerțul online să ne fie alături și pe viitor, iar consumatorii să poată beneficia de cele mai bune servicii”.

Investiția Urgent Cargus s-a materializat și în implementarea unui nou sistem de preluare și sortare automată a coletelor. Acesta este dotat cu tehnologie de ultimă oră, având 5 benzi principale de alimentare și 80 benzi de sortare.

Folosit la capacitate maximă, sistemul poate prelua și sorta 8.000 de colete pe oră, ce pot fi pregătite automat pentru 40 destinații diferite. 

Spațiul pentru depozitare existent în București, Măgurele, a fost extins cu 2.000 mp pentru a putea acoperi volumele în creștere, tranzitate în perioada 21-30 noiembrie. Astfel, Urgent Cargus va dispune în total, de 9.000 metri pătrați destinați depozitării.

Cu 140 de centre operaționale în toată țara, 2.100 de mașini de curierat și 200 camioane destinate transporturilor regionale, Urgent Cargus va avea la dispoziție una dintre cele mai extinse rețele de facilități logistice.

Cei 2.100 de curieri Urgent Cargus împreună cu cei 110 angajați din Customer Service vor prelua comenzile partenerilor de mai multe ori pe zi, urmând ca unele dintre acestea să fie transportate direct către centrele operaționale, fără puncte de tranzit intermediare. Acest lucru va eficientiza sistemul de livrare și va reduce timpul de așteptare al clientului.

Pentru a avea un Black Week de succes, Urgent Cargus a construit mixul perfect: planificare, investiții în logistică și operațional și, nu în ultimul rând, cei peste 2.900 de angajați din echipa Urgent Cargus.

Urgent Cargus (vizitați www.cargus.rowww.urgent-curier.ro și pagina proprie de Facebook) este una dintre cele mai mari companii de pe piața de curierat intern din România. Realizată în 2014 prin fuziunea a două dintre cele mai importante companii de curierat din România, Urgent Cargus deține și utilizează singura rețea națională de 140 centre și depozite și o flotă de peste 2.300 de vehicule de curierat. Urgent Cargus are peste 2.900 de angajați și a avut vânzări cumulate de peste 51,7 de milioane de euro în 2013.

Meda BORCESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.