UTA: Iulian Alexe, Area Manager pentru Europa de Nord și Centrală

UTA, un important emitent de carduri de combustibil pentru flotele de vehicule grele din Europa și solutii de decontare a taxelor de drum, a anuntat numirea lui Iulian Alexe, anterior Country Manager pentru România si Bulgaria,  in rolul de Area Manager pentru Europa de Nord si Centrală.

Această  mutare face parte din planul UTA de -si consolida relatiile cu clienții și de a se concentra mai bine catre exigentele lor, continuând să crească și să se extindă in afara pieței de baza, Germania.

Un manager experimentat, cu două decenii de experientă pe piete B2B extrem de competitive (telecom, servicii financiare, solutii de plati, beneficii pentru angajati, incentive & rewards, gestionarea cheltuielilor, carduri de combustibil), Iulian Alexe are un palmares de performante rapide și durabile în dezvoltarea afacerilor, extindere pe piete noi, marketing strategic si operational si managementul produselor.

După un deceniu de experiență în management în telecomunicații, Iulian Alexe s-a alăturat Edenred România în 2009 ca Director de Marketing, Expense Management si Business Development. A contribuit la înfiintarea filialei române a UTA, parte a grupului Edenred, iar în 2016 a preluat rolul de Director General pentru UTA România, preluand suplimentar responsabilitatea pentru UTA Bulgaria în 2018.

Iulian Alexe se ocupă acum de o zonă diversă și in creștere rapidă, care cuprinde Scandinavia, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria și Slovenia.

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) este unul dintre liderii cardurilor de combustibil si servicii din Europa. Companiile client pot folosi sistemul de carduri UTA pentru a  alimenta cu combustibil, fără numerar, la un număr de peste 62.000 de stații de alimentare si puncte de acceptare din diverse rețele, în 40 de țări europene și pot beneficia de alte servicii cum ar fi decontarea taxelor de drum, servicii de reparații, servicii de intervenție în caz de pană și tractare, precum și returnarea TVA și a accizelor la carburanți. 

În 2019, UTA a câștigat prestigiosul premiu acordat de revista de specialitate VerkehrsRundschau în categoria „Carduri de combustibil” pentru a cincea oară ; premiul este acordat o dată la doi ani pe baza unui studiu de piață independent al institutului de cercetare a pieței Kleffmann. Compania, care a fost înființată în 1963 de Heinrich Eckstein, are ca acționar majoritar Edenred SA (83%). Familia Eckstein deține 17% dintre actiunile UTA. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.