UTICAM 2013 – cel mai mare târg de utilaje şi camioane pentru construcţii îşi deschide porțile în luna martie

Cea de-a doua ediţie Uticam, târg internaţional de utilaje şi camioane pentru construcţii, va avea loc în perioada 27-31 martie, la Romaero Băneasa, București, pe o suprafaţă de 25.000 de mp şi va prezenta, timp de 5 zile, utilaje de construcţii, tehnologii avansate, camioane performante şi oferte speciale valabile doar pe perioadă târgului.

Evenimentul, aflat anul acesta la cea de-a doua ediţie, îşi propune să depăşească succesul de anul trecut, când cei mai mari distribuitori de utilaje din România au prezentat ultimele noutăţi în cadrul Uticam. Astfel, evenimentul îşi deschide porţile către Europa şi devine internaţional, expozanţi din Spania şi Grecia manifestandu-şi deja interesul pentru participare.

În sectorul utilajelor şi camioanelor de construcţii, evenimentul este o premieră în România. Nici un alt eveniment de până acum, dedicat utilajelor şi camioanelor pentru construcţii, nu a avut o suprafaţă de desfăşurare atât de mare.

Sunt aşteptaţi peste 50 de expozanţi care să prezinte publicului aproximativ 400 de modele de utilaje şi camioane destinate construcţiilor. Mai mult de 70% din utilajele care vor fi prezentate în cadrul Uticam, sunt echipamente nou lansate, iar evenimentul este prima ocazie când acestea pot fi admirate de publicul larg.

“Acum un an am pornit la drum în crearea unui târg unic în România, specializat pe utilaje şi camioane pentru construcţii. Am reuşit să aducem împreună cei mai importanţi distribuitori de utilaje şi camioane. Succesul de care s-a bucurat evenimentul – 45 de expozanţi, peste 200 de utilaje prezentate, peste 3000 de vizitatori prezenţi în cele 5 zile de târg – ne-a determinat să facem din acest eveniment, unul anual”, a declarat Bogdan Craiciu, director Uticam.

Pe parcursul celor 5 zile de Uticam, expozanţii vor face demonstraţii cu utilajele şi vor prezenţa, în cadrul workshopurilor, cele mai noi produse prezente pe piaţă.

Programul workshopurilor va fi disponibil începând cu lună martie. Mai multe informaţii legate de eveniment, la www.uticam.ro .

Evenimentul se desfăşoară cu sprijinul ADUC, asociaţia distribuitorilor de utilaje pentru construcţii.

Parteneri: Hotel Caro, 100% Construct, Agenda Construcţiilor, Bursa Construcţiilor, Cargo&Bus, Info Construcţii, InfoConstruct, Maşini şi Utilaje RB Transport, Revista Construcţiilor, Smart Worker, Transporter, Tranzit, Ziua Cargo. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.