Vola.ro anunță măsuri în sprijinul clienților cu deplasări în Turcia

vola-roPortalul de rezervări online Vola.ro confirmă masurile luate pentru a sprijini clienții care au programate deplasări în următoarea perioadă spre Turcia, având în vedere evenimentele în continuă desfășurare în această țară și impactul lor asupra turiștilor români.

  1. Ofera suport telefonic non-stop printr-o linie telefonica dedicata, separata de cea a serviciului de Relatii cu Clientii. Astfel, toate persoanele care si-au achizitionat prin Vola.ro bilete de avion spre destinatii din Turcia si doresc informatii sau asistenta pentru modificarea calatoriei sau schimbarea biletului de avion, pot apela numarul de telefon 0740214147. Echipa de suport in situatii speciale Vola.ro lucreaza in permanenta pentru a asigura solutionarea rapida a oricaror solicitari.
  1. Renunta la taxa de serviciu Vola.ro aferenta oricaror modificari facute la biletele de avion cu destinatia Turcia si se vor percepe doar eventuale taxe impuse de compania aeriana care opereaza zborul respectiv. De asemenea, sunt in permanenta legatura cu companiile aeriene pentru a reruta, schimba data sau destinatia biletelor de avion, la costuri cat mai mici posibile.

„Reactia noastra a fost clara si ferma inca de la primele ore de la declansarea evenimentelor din Turcia. Am creat o linie telefonica dedicata pasagerilor care doresc informatii despre situatia din Turcia si eventualele modificari ale biletelor se pot face intr-un timp scurt. Beneficiem de tot suportul companiilor aeriene pentru a sprijini clientii nostri cu orice solicitare au legata de acest subiect. Suntem prezenti pe toate canalele noastre de comunicare, inclusiv Facebook”, a declarat Manuela Melinescu, marketing manager Vola.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.