Webhelp a depășit 1.100 de salariați în România, a deschis un nou sediu la București și continuă recrutările

Compania Webhelp a depășit, începând cu luna noiembrie, numărul de 1.100 de colaboratori în România. Cu sedii în București și Galați, Webhelp este o multinațională de origine franceză specializată în servicii de outsourcing și relații cu clienții, informează un comunicat remis redacţiei din partea Webhelp.

Dezvoltarea companiei a fost marcată recent și de deschiderea unui nou sediu la București, în centrul Capitalei, unde au fost create nu mai puțin de 125 de noi posturi, ridicând la 3 numărul de locații din România. De altfel, una din particularitățile companiei este că sediile sale se află în zone centrale, tocmai pentru a deveni atractive pentru tinerii profesioniști și studenții aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

Creată în 2003, Webhelp (www.webhelp.com) are în prezent peste 35 de centre în 8 țări (Franța, Marea Britanie, Africa de Sud, Maroc, Belgia, România, Algeria, Madagascar) și peste 17.500 de salariați în întreaga lume.

Posturile disponibile în cadrul companiei sunt dedicate cunoscătorilor de limbi străine (franceză, germană, spaniolă, italiană, poloneză, engleză etc.) și cuprinde profile precum cele de consultant clientelă, backoffice adviser, customer adviser, partner relationship manager, client relation consultant, premium relationship manager, assistant for sales department, customer service relationship manager, digital writer, digital support consultant, tehnical product adviser sau conseiller produits beauté.

Webhelp România are sediul central în strada Sfinții Voievozi nr. 65 – 010965 București. Contact: Tel: 021.307.59.65; Mobil: 0748.02.33.18; Fax: 021.307.59.75. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.