Semiremorci Schmitz Cargobull S.CS pentru training șoferi, la Mercedes-Benz

Cinci noi semiremorci cu prelată S.CS de la Schmitz Cargobull vor fi utilizate pentru cursurile de training pentru șoferi profesioniști, la Mercedes-Benz Trucks.

Ansamblurile cap tractor-semiremorcă MB sunt echipate cu semiremorci Schmitz Cargobull S.CS sunt echipate cu sistem POWER CURTAIN, care permit pregătirea șoferilor în condiții reale de utilizare. Rigiditatea structurală certificată conform normelor DIN EN 12642 Code XL este obținută fără ajutorul traverselor de sprijin, datorită centurilor din fibră de aramidă și a fibrelor de oțel integrate în prelată. Clienții beneficiază de operațiuni de încărcare-descărcare mai rapide, fără manipularea greoaie și consumatoare de timp a traverselor pentru securizarea încărcăturii. Dacă marfa este standard, nu mai este nevoie de echipament suplimentar pentru securizarea laterală.

Pentru șofer, aceasta înseamnă timpi mai scurți de încărcare-descărcare, dar și creșterea siguranței în muncă. Mai mult decât atât, prelata oferă un grad mai înalt de protecție anti-furt, prin prevenirea tăierii intenționate, dar și o masă proprie mai mică a vehiculului.

S.CS cu POWER CURTAIN are certificări Code XL, pentru băuturi și certificare Daimler. Dacă este necesară securizarea bunurilor în partea din spate, pot fi folosite inelele de ancorare de la nivelul prelatei, care oferă forțe de blocare în linie de până la 2.500 daN.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.