100 de euro si mielu’, contra dosar penal “uitat”

Un cetatean care incerca sa mituiasca un politist cu 100 de euro si un miel, pentru a nu-i intocmi dosar penal fiului care fusese prins fara permis la volan, a fost prins in timp ce oferea banii. Flagrantul a fost organizat de ofiterii de politie judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie (DGA) – Biroul Judetean Anticoruptie Vrancea, sub supravegherea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vrancea si cu sprijinul tehnic al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna.

“In fapt, la data de 05.05.2012, doi agenti de politie din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Gugesti, jud. Vrancea, au sesizat Biroul Judetean Anticoruptie Vrancea cu privire la faptul ca cetateanul C.M. le-a oferit 100 euro pentru a nu-i intocmi dosar penal fiului sau, care fusese depistat conducand pe drumurile publice din localitatea de domiciliu un autoturism avand autorizatia de circulatie provizorie expirata. In pofida refuzului celor doi politisti, faptuitorul a insistat mai ales pe langa agentul de politie M.I., oferindu-i si un miel in situatia in care va accepta mita”, informeaza DGA.

In urma denuntului, s-a organizat flagrantul, astfel ca in 5 mai C.M. a fost prins in timp ce oferea agentului de politie M.I., suma de 150 de euro. Astfel, s-a ales cu dosar penal nu numai fiul, ci si tatal. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.