22 de evazionişti depistaţi în centrele en-gross de la marginea Bucureştilor

Poliţiştii au constatat 22 de infracţiuni de evaziune fiscală, au aplicat 9 amenzi în valoare de 121.000 de lei şi au indisponibilizat mărfuri de peste 250.000 lei, în urma descinderii de joi dimineaţă la comercianţi de fructe şi legume din 3 centre en-gros de la marginea Capitalei, informează, vineri, Poliţia Română.

Controalele celor peste 100 de poliţişti au urmărit modul de respectare, de către 129 de societăţi comerciale care îşi desfăşoară activitatea în peste 200 de puncte de lucru ale celor trei centre comerciale, a obligaţiilor de plată ce le revin faţă de bugetul de stat.

Totodată, au fost verificate, în filtre rutiere amplasate pe principalele căi de acces către centrele comerciale şi la locul de descărcare, 103 autotrenuri, dintre care 35 care transportau legume şi fructe.

Cercetările continuă în vederea identificării tuturor persoanelor responsabile şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora.

La controale au participat reprezentanţi ai Direcţiei de Investigare a Fraudelor a Poliţiei Române, cu sprijinul celor de la serviciile de investigare a fraudelor din Poliţia Capitalei şi IPJ Ilfov. De asemenea, la acţiune au participat poliţişti de la Ordine Publică şi de la Brigada Rutieră. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.