Administratorul unei firme de transport persoane a incercat sa mituiasca un politist si a primit catuse

Administratorul de zona al unei societati comerciale de transport persoane din Bacau a fost prins in flagrant in timp ce incerca sa dea mita 200 de lei unui politist care depistase in trafic o autoutilitara a firmei, care avea expirate inspectia tehnica periodica si asigurarea obligatorie.

Flagrantul a fost organizat marti, de lucratori ai Directiei Generale Anticoruptie (DGA)-Serviciul Judetean Anticoruptie Bacau, sub directa coordonare a procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau, cu sprijinul tehnic al Serviciului Roman de Informatii.

“In fapt, la data de 6 martie a.c., un agent de politie din cadrul IPJ Bacau a oprit in trafic o autoutilitara pentru transport persoane, constatand ca are inspectia tehnica periodica expirata si asigurarea obligatorie nu este valabila. Ulterior, C.C., administratorul de zona al societatii comerciale, care detine autoutilitara, l-a contactat pe politist, cerandu-i sa se intalneasca pentru a-i oferi o „atentie”, in schimbul returnarii documentelor autovehiculului si pentru a nu lua masurile legale de sanctionare contraventionala ce se impuneau. Omul legii a facut insa denunt, in baza caruia s-au luat masuri pentru organizarea flagrantului”, informeaza DGA.

Inculpatul a primit ordonanta de retinere pentru 24 de ore si este prezentat miercuri instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.