CASTIGA batalia cu Fiscul!

Cine nu a pierdut macar o data bani in relatia cu statul? Cine nu s-a confruntat cu taxe supradimensionate, amenzi exagerate sau cu interpretari discretionare ale reglementarilor fiscale? Cine nu are nevoie de o reteta probata de profesionisti, prin care sa iasa nesifonat din exercitiul de supravietuire pus la punct de statul roman?

Solutia probata de specialisti in taxe si confirmata de reprezentanti ai Finantelor le este astazi transportatorilor la indemana. CD-ul „13 Monografii pentru firmele de transport“, oferit de Rentrop & Straton, Grup de Editura si Consultanta in Afaceri, le indica, in premiera, drumul corect contabil. Astfel, daca il urmeaza, au certitudinea ca nu vor plati catre bugetele statului mai mult decat trebuie, fara sa se confrunte, in acelasi timp, cu inregistrari contabile gresite, generatoare de amenzi si penalitati.

În CD-ul „13 Monografii pentru firmele de transport“ se gasesc raspunsuri concrete la probleme punctuale de contabilitate si fiscalitate, cu care se confrunta in mod direct cei care deruleaza activitate de transport. Acesta este cu atat mai interesant, cu cat legislatia se afla intr-o continua schimbare, generand adevarate capcane de procedura. Concret, monografiile incluse in acest produs privesc activitatea de transport, in primul rand din punct de vedere contabil si apoi din punct de vedere fiscal, reprezentand exemple practice, sustinute prin acte normative in vigoare. Sunt scosi astfel in evidenta toti pasii pana la incheierea bilantului. Urmandu-i, administratorul firmei este sigur ca nu face greseli, ca interpreteaza corect reglementarile ce ridica semne de intrebare, ca nu pierde pe mana lui in relatie cu statul.

Informatie punctuala, castiguri imediate…

Zeci de inregistrari contabile ale activitatii specifice transportatorilor (mici si mari) se aduna in CD-ul „13 Monografii pentru firmele de transport“. Tipul de informatie pe care o furnizeaza CD-ul este unic, cu valoare practica si cu un mare grad de aplicabilitate. Rentrop & Straton raspunde astfel cererii tot mai mari de informatie specializata, complexitatea domeniului generand nevoia unui instrument de lucru practic, solid si foarte bine documentat. Subiecte interesante care sa acopere intreaga zona de neclaritati posibile, din domeniul transportului, pot fi studiate in cateva minute:

– Monografie contabila in cazul achizitiei, folosintei de mijloace de transport si taxele locale aferente

– Monografie contabila servicii transport contractate de casele de expeditii

– Monografie contabila agentie de turism

– Monografie contabila privind serviciile de curierat

– Monografie contabila privind transportul intracomunitar de bunuri (casa de expeditii)

– Monografie contabila privind serviciile de transport in comertul exterior

– Monografie contabila privind transportul intracomunitar

– Monografie contabila aplicata unei agentii de turism (pachete turistice)

– Monografie contabila transport rutier marfa

– Monografie contabila privind transportul in regim de taxi

– Monografie contabila transport de persoane intern si international

– Monografie contabila privind TVA la achizitia mijloacelor de transport

– Monografie transport si servicii legate de transport.

De mentionat ca CD-ul „13 Monografii pentru firmele de transport“ nu presupune teorie seaca. Dimpotriva, sunt prezentate monografii contabile edificatoare, sfaturi, recomandari, atentionari, exemple de calcul, cazuri practice rezolvate si inregistrari contabile perfect intocmite. Altfel spus, mai putin stres, mai multa contabilitate de calitate!

… indiferent de marimea firmei

CD-ul „13 Monografii pentru firmele de transport“ este dedicat transportatorilor de mic sau de mare calibru, avand ca obiect de activitate transportul de marfa in regim national sau international, transportul in regim de taxi sau serviciile de curierat. Prin CD-ul „13 Monografii pentru firmele de transport“, Rentrop & Straton raspunde tuturor celor care au solicitat acces direct la studiile de caz specifice firmelor de transport. Solutiile indicate de specialistii companiei de consultanta se constituie intr-o colectie completa de monografii contabile cu aplicabilitate imediata, utila oricarei firme de transport.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAsul din maneca
Articolul următorMINIMIS de la Finante

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.