Contract pentru completarea SF de modernizare a Centurii Bucureşti 

CNADNR a semnat în 21 iulie cu firma Maxidesign Srl contractul de „Completare a Studiului de Fezabilitate pentru Modernizarea Centurii Rutiere a Municipiului Bucureşti între A1 – DN7 şi DN2 – A2 şi elaborarea documentelor suport pentru cererea de finanţare”.

„Obiectivul principal al contractului constă în completarea Studiului de Fezabilitate existent şi acordarea de asistenţă Beneficiarului în vederea pregătirii aplicaţiei de finanţare până la obţinerea aprobării finanţării nerambursabile din partea AMPOST/CE pentru proiectul „Modernizarea Centurii Rutiere a Municipiului Bucureşti între A1 – DN7 şi DN2”.

Valoarea totală a contractului este de 120.587,54 lei (fără TVA), pentru 85% din sumă urmând a fi solicitată finanţare nerambursabilă de la Comisia Europeană din Fondul de Coeziune, restul fiind asigurată de la Bugetul de Stat.

Contractul de servicii a fost atribuit prin cerere de ofertă firmei SC Maxidesign Srl, având o durată de implementare de 3 luni.

Amintim că, în 2 iunie 2014, CNADNR a scos la licitaţie revizuirea Studiului de Fezabilitate (SF) pentru 52,7 km din Centura Capitalei, “la pachet” cu refacerea SF pentru autostrăzile Sibiu – Piteşti (116,6 km) şi Sibiu – Făgăraş (72,5 km) .

Costul revizuirii celor 3 SF-uri: 27 de milioane de euro.

Magda SEVERIN

Imagine: Jean-Mihai PÂLŞU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.