UPDATE! Frunzăverde, audiat la DNA

Sorin Frunzăverde, președintele CJ Caraș-Severin, se află de la ora 11.00 la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat în dosarul în care procurorii i-au percheziționat ieri vila din Reşiţa şi biroul de la sediul CJ.

UPDATE ora 15.30: Procurorii DNA au declanşat urmărirea penală faţă de Frunzăverde, sub acuzaţiile de instigare la şantaj şi de folosire a influenţei de lider politic.

Anchetatorii l-au plasat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, timp în care acesta îşi va putea desfăşura nestingherit activitatea la şefia CJ Caraş-Severin.

La intrare în sediul DNA, Sorin Frunzăverde a refuzat să facă vreo declarație jurnaliştilor.

Descinderile de ieri ale procurorilor DNA cu mascaţii survin în continuarea cercetărilor din dosarul în care acum două zile a fost arestat preventiv vicepreședintele CJ Ionesie Ghiorghioni, pentru două infracțiuni de trafic de influență, din care una în formă continuată.

Frunzăverde nu s-a aflat ieri nici la domiciliu, nici la serviciu, astfel că nu a putut fi luat cu mascaţii şi dus la audieri, iar astăzi s-a prezentat singur la sediul DNA Bucureşti pentru a da cu subsemnatul.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.