Hrebenciuc nu scapă uşor: percheziţii la Andrei, fiul său, care va fi dus la DNA Braşov

Procurorii DNA îi percheziţionează biroul din Bucureşti lui Andrei, fiul lui Viorel Hrebenciuc, „Flăcăra violet” a PSD, în dosarul retrocedărilor ilegale, iar “mascaţii” au descins şi la alte 5 locaţii din Bucureşti şi Braşov. Urmează ca Andrei Hrebenciuc să fie dus la audieri la sediul DNA Braşov.

Cercetările se fac în ancheta retrocedărilor ilegale de păduri, potrivit unui comunicat sec al DNA:

“În dosarul penal mediatizat prin comunicatele nr. 1436, 1450 1454 şi 1474 din 15, 16 şi 17 octombrie 2014, referitoare la dosarul penal constituit ca urmare a unor suspiciuni de fapte de corupţie legate de atribuirea unor mari suprafeţe de teren forestier, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:

În cursul zilei de 21 octombrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Braşov efectuază percheziții domiciliare în 6 locații situate în municipiile Bucureşti şi Braşov.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. 

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”. 

S-ar putea însă ca la percheziţii să fie găsite probe noi şi pentru al 3-lea dosar al lui Hrebe senior, în care acesta complota cu Dan Şova să schimbe şi să iniţieze legi pentru a scăpa de puşcărie, dar şi să o angajeze pe fiica fostului şerf al SPP, Dumitru Iliescu, prin intermediul lui Andrei.

Vom reveni cu detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.