Inspector de la ITM Bucureşti, arestat pentru mită

Tribunalul Bucureşti a emis, luni, mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele lui George Dragne, inspector în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Bucureşti, acuzat de Parchetul Capitalei că a luat mită. Decizia poate fi atacată cu recurs, dar inspectorul nu prea are şanse de câştig, el fiind prins în flagrant când primea şpaga. 

Potrivit unui comunicat al Parchetului Capitalei, procurorii bucureşteni împreună cu lucrători din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Fraudelor şi cu sprijinul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă l-au surprins în flagrant, în 24 mai, pe George Dragne, în timp ce primea mită 1.000 de lei de la o femeie, denunţătoare în cauză.

Anterior, procurorii au fost sesizaţi de către aceasta că Dragne i-a pretins, în 21 mai, suma de 1.000 de lei, pentru a nu amenda societatea comercială al cărei administrator este femeia respectivă.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Fraudelor. (M.S.)

Imagine: Jean-Mihai PÂLŞU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.