Mita pentru conducerea unei masini fara acte din Irlanda

Doua persoane din Bacau au fost prinse in flagrant in timp ce mituiau un agent de politie rutiera pentru a nu-l sanctiona pe unul dintre ei, aflat la volanul unei masini cu numere de Irlanda pentru care nu detinea documente.

“In fapt, la 20 ianuarie a.c., agentul principal de politie C.A.I., din cadrul Politiei Municipiului Bacau – Biroul Rutier a formulat un denunt la sediul DGA – Serviciul Judetean Anticoruptie Bacau cu privire la faptul ca cetateanul M.P., din comuna Saucesti, i-a oferit o suma de bani pentru a nu fi sanctionat contraventional. La data de 17 ianuarie a.c., cel in cauza fusese depistat in timp ce conducea un autoturism cu numere de inmatriculare din Irlanda, avand defectiuni la sistemul de iluminare si fara a detine documentele autovehiculului”, informeaza DGA.

In baza denuntului, ofiterii anticoruptie, sub coordonarea prim procurorului adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau, cu suportul tehnic al SRI si cu sprijinul lucratorilor din cadrul IPJ Bacau – SPIR, au organizat flagrantul. Mita – 200 de lei – a fost adusa in jurul orelor 22.00, intr-un birou din sediul Politiei Municipiului Bacau.

Cei doi inculpati sunt cercetati pentru mita, fiind retinuti de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau, cu ordonante pentru 24 de ore. Ulterior, ei au fost prezentati Tribunalul Bacau, care a emis in cazul lor mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.