Percheziții la 20 de hoţi de motorină de la RATB

Poliţiştii bucureşteni au percheziţionat locuinţele mai multor persoane sunt bănuite că furau combustibil de la Regia Autonomă de Transport București (RATB), descinderile având loc la 25 de locaţii, printre care şi la sedii ale regiei. Vor fi aduşi la audieri la sediul Poliției Capitalei 20 de suspecţi. Conducerea RATB precizează că le acordă anchetatorilor tot sprijinul.

“În această dimineață, 120 de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, efectuează un număr de 25 percheziții și pun în executare 20 de mandate de aducere, emise pe numele mai multor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt organizat de combustibil din patrimoniul RATB”, se arată într-un comunicat de presă al DGPMB.

„RATB a luat la cunoştinţă de percheziţiile desfăşurate de Poliţia Capitalei sub coordonarea Parchetului Bucureşti, la mai multe unităţi ale Regiei şi la locuinţele unor persoane suspectate că au sustras motorină din patrimoniul RATB.

Conducerea Regiei colaborează cu organele de urmărire penală punând la dispoziţia instituţiilor abilitate toate informaţiile şi datele solicitate. Totodată, va fi demarată o anchetă internă la nivelul tuturor autobazelor, în vederea clarificării faptelor ce constituie infracţiuni şi aflării adevărului, în interesul publicului călător, al întregii opinii publice şi al Regiei”, precizează un comunicat al RATB remis redacţiei. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.