Percheziții la angajaţii unei autobaze RATB acuzaţi de furt de motorină

Polițiștii din Capitală percheziţionează în această dimineață 18 domicilii din București, Ilfov și Ialomița şi vor aduce cu mandat la audieri 24 de angajați ai Autobazei RATB Titan din București suspectați de furt de motorină.

Potrivit unor surse, citate de B1 TV, sunt vizate de anchetă şi persoane din conducere, nu numai șoferi și mecanici ai autobazei.

“Din datele și probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiții, angajați ai unei autobaze din București, au sustras cantități însemnate de motorină, pe care ulterior o comercializau sau o foloseau în scop propriu”, informează un comunicat al Poliției Capitalei.

„Perchezițiile în cauza privind comiterea infracțiunilor de delapidare, complicitate la delapidare și furt sunt efectuate de aproximativ 70 de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București”, precizează sursa citată.

Persoanele identificate vor fi conduse la sediul DGPMB, pentru continuarea cercetărilor.

Acțiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.