Perchezitii la o firma de constructii din Capitala, intr-un caz de evaziune fiscala

Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor Bucuresti – Politia Sectorului 6 desfasoara, marti dimineata, mai multe perchezitii la o societate de constructii suspectata ca foloseste munca la negru si care a prejudiciat bugetul de stat cu peste 1 milion de lei, prin evaziune fiscala. Cei peste 100 de angajati ai societatii figureaza in cartile de munca cu salariu minim pe economie, insa, in realitate, sunt platiti cu sume mult mai mari, informeaza IGPR.

De asemenea, unii angajati figureaza ca fiind in concediu de odihna, dar vin la serviciu si muncesc sau sunt trecuti in prezenta zilnica lucrand doua ore pe zi, in realitate ei muncind in regim normal. “Aceste metode au ca scop diminuarea taxelor si impozitelor pe care societatea trebuie sa le plateasca, prejudiciind astfel bugetul statului cu peste 1.000.000 de lei”, precizeaza un comunicat al Politiei Romane.

Cercetarile sunt continuate de politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor – Politia Sectorului 6 pentru evaziune fiscala si pentru stabilirea intregului prejudiciu, urmand a fi sesizata si Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.