Politist urmarit penal in cazul unei inmatriculari auto

Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie (DGA)-Biroul Judetean Anticoruptie Calarasi, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Calarasi, cu sprijinul Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au documentat, miercuri, activitatea infractionala a unui agent de politie din cadrul IPJ Calarasi-Politia municipiului Calarasi, care a pretins si primit de la un cetatean 200 lei pentru a interveni pe langa un procuror in vederea obtinerii unei solutii favorabile intr-un dosar penal.

“La data de 06.03.2012, T.A., invinuit intr-un dosar penal  pentru comiterea  infractiunilor de punere in circulatie a unui autovehicul neinmatriculat si cu numere false de inmatriculare, dosar instrumentat de catre  agentul de politie C.I., a formulat denunt impotriva politistului. (…) Astfel, politistul a fost prins in flagrant imediat dupa ce a primit 200 lei de la denuntator, cu promisiunea ca banii vor fi oferiti procurorului de caz pentru a-i obtine o solutie favorabila, respectiv o sanctiune administrative”, informeaza DGA.

Politistul este urmarit penal pentru trafic de influenta si va fi prezentat miercuri cu propunerea de arestare la Tribunalul Calarasi. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.