Ponta exclude demiterea lui Vâlcov

Premierul Victor Ponta exclude demiterea ministrului Finanțelor, Darius Vâlcov, pus sub acuzare de procurorii DNA că a luat șpagă 2 milioane de euro de la un om de afaceri căruia i-a acordat preferențial contracte din bani publici pe vremea când era primar al Slatinei. 

Ponta argumentează că proiectul Codului Fiscal, “la care Darius Vâlcov a avut și va continua să aibă un rol determinant”, trebuie să meargă mai departe “cu orice preț și în orice conjunctură politică”.

“Cel mai important proiect al Guvernului în anul 2015 este Codul Fiscal (la care Darius Vâlcov a avut și va continua să aibă un rol determinant!). Vreau să asigur pe toată lumea că acest proiect merge mai departe, cu orice preț și în orice conjunctură politică! Dezvoltarea economică a țării este direct legată de adoptarea și implementarea acestui nou Cod – posibilă datorită muncii oamenilor din această țară și rezultatelor guvernării din 2012-2015!”, scrie Ponta astăzi pe pagina sa de Facebook.

Susținerea lui Ponta vine după ce procurorii DNA l-au reținut azi-noapte pe actualul primar al Slatinei, Minel Prina, pentru care cer arestarea preventivă sub acuzația că a fost complicele lui Vâlcov pe vremea când a fost viceprimar și subalternul acestuia.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.