Prinsă în flagrant de DGA când mituia poliţistul la proba de traseu

Ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (DGA) Vrancea au prins-o ieri în flagrant pe M.A. în timp ce îl mituia cu 200 de euro pe un polițist de la Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule Vrancea pentru ca acesta să o promoveze la proba practică a examenului auto pentru obţinerea permisului de conducere categoria B.

“În fapt, la data de 08.10.2015, lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul S.J.A. Vrancea au fost sesizaţi telefonic de poliţist, examinator în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule Vrancea, cu privire la faptul că M.A., în timp ce susţinea proba practică pentru obţinerea permisului de conducere categoria B, i-a remis o sumă de bani în euro pe care o introdusese anterior începerii probei în dosarul de şcolarizare”, precizează DGA.

Denunţul a fost înaintat imediat Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, iar procurorul desemnat şi lucrătorii de poliţie judiciară au identificat-o pe M.A. la volanul autoturismului – şcoală şi au găsit în dosarul de şcolarizare înmânat poliţistului examinator 4 bancnote de câte 50 de euro.

Faţă de mituitoare a fost începută urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii  de dare de mită, prevăzută şi pedepsită de art. 290 Cod penal, suspecta fiind cercetată în stare de libertate. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.