Proaspat ales consilier local si deja “manjit” cu 500 de lei

Un consilier local recent ales in comuna Perieti, jud.Ialomita, a fost prins de ofiterii anticoruptie cu suma de 500 de lei primita de la un cetatean caruia ii promisese ca il ajuta sa se angajeze factor  postal, informeaza  Directia Generala Anticoruptie (DGA). Flagrantul a fost organizat in 29 iunie, de Biroul Judetean Anticoruptie Ialomita, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita, cu sprijinul lucratorilor din cadrul I.P.J. Ialomita. 

“In fapt, la data de 27.06.2012, ofiterii Biroului Judetean Anticoruptie Ialomita au fost sesizati de M.D., din comuna Perieti, cu privire la faptul ca P.N., consilier local ales in Consiliul Local al comunei Perieti, i-a pretins 500 lei pentru a interveni pe langa un functionar al Postei Romane – Directia Judeteana Ialomita in vederea angajarii  pe un post de factor postal.

In baza denuntului a fost inregistrat dosar penal, ofiterii D.G.A. – Ialomita fiind delegati de procurorul desemnat in cauza, sa efectueze acte procedurale. In urma flagrantului, asupra consilierului local a fost gasita suma de 500 lei primita de la persoana – denuntatoare”, se arata in comunicatul DGA.

Procurorul de caz a dispus retinerea inculpatului pentru 24 de ore sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de influenta, fapta prev. si ped. de art. 257 alin. 1 C.P., iar ulterior instanta de judecata a dispus cercetarea in stare de libertate. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.