Senatorul Cordoş, umărit penal pentru favorizarea infractorului

Senatorul PSD Alexandru Cordoș este urmărit penal, de procurorii DNA – Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție, pentru că a ajutat în acest an persoane cercetate de anchetatori într-un dosar penal, avertizându-le că le sunt interceptate convorbirile telefonice.

“Aceste informații le-a aflat de la finul său, ofițerul de poliție judiciară Tătar Valentin care, la data faptelor, lucra în cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj”, precizează, astăzi, DNA.

„De altfel, în legătură cu faptele acestuia din urmă (Tătar – n.r.), la data de 23 iulie 2014 a fost sesizată instanța de judecată cu acordul de recunoaștere a vinovăției pentru săvârșirea a 3 infracțiuni, din care una în forma tentativei, de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații”, mai arată DNA.

Lui Cordoș Alexandru i s-au adus astăzi la cunoștință calitatea procesuală de suspect și acuzația de favorizare a făptuitorului.

Magda SEVERIN

Sursa foto: Facebook Alexandru Cordoş

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.