Un taximetrist a vrut să calce cu maşina un poliţist la Otopeni

Un taximetrist este cercetat pentru ultraj şi înşelăciune după ce, marţi, a încercat să calce cu maşina un poliţist de frontieră care l-a surprins în timp ce înşela trei cetăţeni cehi, cărora le ceruse 400 de lei pentru o cursă, informează, miercuri, Poliţia de Frontieră.

“Poliţiştii de frontieră din cadrul Aeroportului Henri Coandă şi poliţiştii din cadrul Poliţiei Transporturi Aeroport Henri Coandă au prins un şofer de taxi, după ce acesta a înşelat un pasager şi a încercat să lovească cu maşina un poliţist de frontieră”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră.

Incidentul s-a produs după ce un poliţist a observat că şoferul de taxi se certa cu trei persoane. La faţa locului, poliţistul a constatat că este vorba despre trei cetăţeni cehi care veniseră cu taxiul din Bucureşti, iar şoferul de taxi, care nu pornise aparatul de taxat, le-a cerut pentru cursă 400 de lei.

Când poliţistul a cerul actele şoferului, acesta a refuzat să se legitimeze, apoi a sărit în maşină şi a demarat în trombă, încercând să dea cu maşina peste omul legii, se arată în comunicatul IGPF.

Taximetristul a fost blocat în trafic, după aproximativ 300 de metri, fiind prezentat procurorilor din cadrul Parchetului Buftea, care au dispus cercetarea lui în stare de libertate, pentru ultraj şi înşelăciune. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.