Colaborare între BAE Systems și Eaton

BAE Systems și Eaton au semnat o înțelegere pentru colaborarea la soluții de propulsie electrică pentru camioane, în principiu. Memorandumul de înțelegere este încheiat între două companii inovatoare cu o înțelegere profundă a electrificării și mobilității.

Cutiile de viteze Eaton sunt bine cunoscute, ceea ce produce BAE este mai puțin cunoscut civililor

BAE Systems are peste două decenii de experiență în dezvoltarea și integrarea sistemelor de propulsie electrică, inclusiv a tehnologiei hibride și complet electrice. Eaton aduce o experiență extinsă în transmisii și un istoric dovedit în ceea ce privește durabilitatea cutiilor de viteze. Echipa va combina experiența fiecăruia pentru a oferi un sistem integrat pentru vehicule electrice pentru piața camioanelor medii și pentru a dezvolta soluții tehnologice pentru alte vehicule electrice. Printr-un memorandum de înțelegere (MoU), companiile vor oferi inițial o soluție pentru piața platformelor de camioane civile medii.

 Ca parte a colaborării, BAE Systems va încorpora motorul său electric și gama sa avansată de electronice de putere cu carbură de siliciu/nitrură de galiu cu transmisia Eaton MD EV cu 4 trepte pentru a oferi un sistem de propulsie cuprinzător pentru vehiculele medii, cum ar fi cele utilizate. pentru o varietate de aplicații de transport. Soluția lor completă va oferi producătorilor de echipamente originale un sistem durabil, compact, eficient și optimizat, cu flexibilitate pentru a lucra cu mai multe platforme tehnice cu zero emisii.

Dan ATHANASIU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.