Este timpul să ai… timp!… chiar și în transport și logistică…

 

 

23 septembrie 2021, în direct de la sediul Vectra International, ne vom face timp, începând de la 13:30, să câștigăm secunde… ore… zile… pentru noi.

Pornim de la nivelul proceselor din depozit sau dispecerat și identificăm unde lucrurile se pot face mai repede și mai simplu. Totul pe baza a ceea ce se întâmplă în practică. Cum vă încadrați în termene?

… Urmează flota. Ce putem face pentru a crește numărul de kilometri plătiți?

… Și, bineînțeles, relația cu autoritățile. Putem reduce birocrația chiar și aici?

Ar fi indicat să știți să vă păziți de membrii unor bande de traficanți infiltrați în companie, care vor încerca să se folosească de poziția lor în scopuri ilicite?

Indiscutabil, să cunoașteți ce se întâmplă din punct de vedere legislativ vă va ajuta să fiți precauți și pregătiți. Problema diurnelor rămâne una majoră, cu bătaie pe termen lung. Ce trebuie să luăm în calcul?

La aceste întrebări, și nu numai, vom răspunde în cadrul unui nou eveniment online marca ZIUA CARGO, în care investiți timp, ca să ieșiți pe profit.

Conferința va putea fi vizualizată live pe site-ul virtualzc.rosite dedicat evenimentelor online ZIUA CARGO.

Dacă, însă, doriți să intrați in direct cu noi, să puneți întrebări folosind funcția chat și să beneficiați de informații suplimentare, vă invităm să vă înscrieți, completând formularul de mai jos.

>> LINK INSCRIERE CONFERINTA <<