CONFERINTA “Am marfa, caut transport” 2014

conferinta-am-marfa-caut-transport-2014Cea de-a cincea editie a conferintei anuale “Am marfa, caut transport” a reunit nume importante din piata de transport si logistica, dar si reprezentati ai producatorilor care activeaza în Romania.

Evenimentul a devenit deja o traditie, aducand fata in fata cererea si oferta si promovand networking-ul si bunele practici in domeniu. Si in 2014, clienti din mai multe domenii si-au prezentat cerintele de transport, dar si parteneriatele incheiate pe acest segment.

Tot cu ocazia conferintei a fost lansata oficial in Romania Lista Alba a Soferilor si au fost aduse in prim plan actiunile realizate de Politia de Investigare a Fraudelor pentru diminuarea pietei negre a paletilor. Elaborarea caietelor de sarcini si completarea lor, studii de caz privind implementarea de sisteme IT, oportunitatile pe care le ofera Turcia si asigurarea securitatii in cadrul firmei au fost alte subiecte abordate cu ocazia conferintei “Am marfa, caut transport”.

Mai multe despre evenimentul desfasurat la Poiana Brasov veti putea citi in numarul din iunie al revistei Ziua Cargo, unde conferinta “Am marfa, caut transport” va fi prezentata pe larg.

Prezentari eveniment

PARTENERI

Parteneri 2014


LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.