CONFERINTA „Am marfa, caut transport” 2016

Cea de-a saptea editie a conferintei „Am marfa caut transport” a adus in prim planam-marfa_caut-transport_afis-sitel-300x130
elemente care caracterizeaza afacerile de succes.
Care sunt tendintele pietei in privinta cererilor clientilor? La ce ne putem astepta din punct de vedere legislativ? Cum realizezi controlul financiar al unui potenţial partener, inainte de semnarea contractului? Exista o reteta pentru a castiga increderea? Incotro se indreapta vanzarile din logistica si transporturi? Pana unde poate merge un angajat in incercarea de a-si frauda patronul? Care sunt pericolele cresterii economice si cum poate fi construit un brand? Cum evaluăm din punct de vedere psihologic şoferii si cum utilizam informatiile? Sunt intrebari la care am gasit raspunsuri in cadrul evenimentului organizat de Ziua Cargo. Conferinta „Am marfa, caut transport“, dedicata carausilor, expeditorilor si clientilor finali, a devenit deja o traditie pe piata de profil, aducand fata in fata cererea si oferta si promovand networking-ul si bunele practici in domeniu.

Mai multe despre evenimentul desfasurat la Poiana Brasov veti putea citi in numarul din iunie al revistei Ziua Cargo, unde conferinta „Am marfa, caut transport” va fi prezentata pe larg.

Prezentari din cadrul evenimentului:

PARTENERI

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.