CONCURS “Romanian Transport Company of the Year 2010”

concurs-romanian-transport-company-of-the-year-2010Com Divers Auto Ro a primit trofeul “Romanian Transport Company of the Year 2010 – Continental” in cadrul Galei Premiilor de Transport, desfasurate pe 28 octombrie 2010, la Palatul Parlamentului, la finalul unei competitii pline de suspans, care a adus in prim plan companii ce reusesc sa faca performanta chiar intr-un context economic dificil.

Castigatorul va reprezenta tara noastra la competitia europeana de profil, “European Transport Company of the Year 2011”, unde Ziua Cargo este membru in juriu. Pe locurile doi si trei, s-au clasat Aquila si, respectiv, OTZ Logistics Group, la diferente mici de castigator, dupa cumularea rezultatelor voturilor publicului si juriului.

RTCY 2010

De asemenea, Com Divers Auto Ro a primit premiul pentru mediu, Aquila premiul pentru popularitate (adjudecandu-si cele mai multe voturi din partea cititorilor revistei Ziua Cargo), iar OTZ Logistics Group a castigat premiile pentru IT si siguranta rutiera. Toti finalistii concursului “Romanian Transport Company of the Year 2010 – Continental” merita insa felicitari pentru ca au demonstrat ca exista performanta in transporturi, indiferent de marimea companiei.

Mai multe despre modul in care s-a desfasurat concursul “Romanian Transport Company of the Year 2010 – Continental” si despre Gala Premiilor de Transport veti putea citi in numarul din noiembrie al revistei Ziua Cargo.

Castigatorii tombolei cu premii oferite de Ursus pentru cititorii care au votat in cadrul concursului “Romanian Transport Company of the Year 2010 – Continental”:

Stan Zaharia Vasile
Costea Alexandru
Nastac Maia
Nicolae Radu
Dumitrescu Jean

Parteneri:

rtcy2010-parteneri

Organizator:

sigla-ziua-cargo-235

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.