CONCURS “Romanian Transport Company of the Year 2011”

edy International Spedition este Compania Romana de Transport a Anului 2011

concurs-romanian-transport-company-of-the-year-2011edy International Spedition a primit trofeul Romanian Transport Company of the Year 2011 – Continental in cadrul Galei Premiilor de Transport, organizata in data de 27 octombrie de revista Ziua Cargo, la Aristocrat Events Hall. Compania va reprezenta tara noastra la competitia europeana de profil, „European Transport Company of the Year“, unde Ziua Cargo este membru in juriu.

RTCY 2011

edy International Spedition s-a clasat pe primul loc atat din punctul de vedere al juriului cat si al publicului, fiind si castigatoarea Premiului de Popularitate. Pe locul 2 in cadrul competitiei Romanian Transport Company of the Year 2011 – Continental s-a plasat Dumagas (castigatoare si a Premiului pentru Protectia Mediului), iar pe cel de-al treilea Klacska Romania, care si-a adjudecat, de asemenea, Premiul pentru Stabilitate Financiara si cel pentru IT. Premiul pentru Siguranta Rutiera a fost inmanat companiei Ahead Logistics.

Reamintim, procesul de alegere a castigatorilor a fost unul complex. Desemnarea lor a fost stabilita, pe de o parte, pe baza votului cititorilor Ziua Cargo si, pe de alta parte, in urma evaluarii dosarelor candidatilor de catre un juriu de specialisti. Concret, ponderea votului publicului in clasamentul final a fost de 50%, celelalte 50 de procente revenind in seama juriului. Juriul a fost format din Florian Melus Coman – director general al Autoritatii Rutiere Romane, comisar sef Lucian Dinita – director Directia Rutiera IGPR, Marin Lepadatu – director general IFPTR (Institutul de Formare Profesionala in Transporturi Rutiere), Silviu Sandache – Senior Manager, consultanta fiscala si juridica PricewaterHouse Coopers, Stefan Ichim – reprezentant MARSH, Dan Cotenescu – manager Dacodasoft, Adriana Palasan – vicepresedinte ARILOG (Asociatia Romana de Logistica), Vasile Stefanescu – presedinte COTAR, Augustin Hagiu – presedinte FORT, Constantin Isac – presedinte UNTRR, Radu Borcescu – redactor sef Ziua Cargo.

Mai multe detalii, inclusiv privind rezultatele Barometrului de Transport si Logistica prezentate in premiera in cadrul Galei Premiilor de Transport, veti putea citi in numarul din noiembrie al revistei Ziua Cargo.

Parteneri:

parteneri RTCY 2011

Organizator:

sigla-ziua-cargo-235

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.