Vio Trans Grup a castigat concursul Romanian Transport Company of the Year 2015 – Hankook    

Vio Trans Grup a primit trofeul Romanian Transport Company of the Year 2015 – Hankook in cadrul Galei Premiilor de Transport, organizata de revista Ziua Cargo pe 30 octombrie 2015, la Willbrook Platinum Business & Convention Center, Bucuresti.

img_2335-300x227

Locurile doi si trei au fost ocupate de companiile Aquila (care a castigat, de asemenea, Premiul pentru IT) si Licurici Impex.

Vio Trans Grup si-a adjudecat, de asemenea, Premiul pentru popularitate, in timp ce directorul general al companiei, Viorel Angelescu, a primit Premiul pentru management. Premiul pentru stabilitate financiara a fost decernat companiei Asexpress, iar Denis Spedition a primit Premiul pentru siguranta rutiera.

In premiera, in acest an, a fost acordat Premiul pentru flote mici, castigatoare fiind compania Marvi Logistic.

Dosar VIO TRANSGRUP

Barometru RTCY 2015

Trofeul Echipamentul Anului in Romania a plecat catre Toyota

Tot in premiera au fost decernate trofeele „Echipamentul Anului in Romania“ pentru categoriile transpaleta electrica, stivuitor si reach truck.

Castigatoarele anului 2015 au fost BT LEVIO LPE 200, TOYOTA TRAIGO 48 si BT REFLEX RRE160, distribuite de Toyota Material Handling Romania.

Premierea a avut loc in prezenta a peste 350 de reprezentanti ai industriei de transport si logistica.

Ca in fiecare an, evenimentul a oferit un prilej de intalnire intre cererea si oferta de transport, reprezentand o platforma unde s-au putut porni afaceri noi, fiind prezenti numerosi transportatori, clienti de transport, precum si furnizori de solutii dedicate acestui segment de piata.

Totodata, au fost prezentate rezultatele Barometrului pietei de transport si logistica, realizat de Ziua Cargo si Supply Chain Management Center.

Parteneri

Parteneri RTCY 2015

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.